Jongereninloop 11-15 jaar groot succes

Door veel buiten rond te lopen merkten de jongerenwerkers van Impuls dat veel jeugdigen op straat te vinden waren. Er bleek behoefte te zijn aan een plek om samen te komen leeftijdsgenoten en om nieuwe vrienden te maken. Daarom is Impuls gestart met een Jongereninloop voor jongens en meiden van 11-15 jaar.

‘De Jongereninloop op de maandagavond is al langer een succes. Deze is toegankelijk voor jongeren van alle leeftijden. We merkten wel dat het voor een 11-jarige een behoorlijke stap is om deze inloop te bezoeken als daar ook jongeren zijn van 17 of 20 jaar. Vandaar dat we hebben besloten een middageditie voor 11-15 jaar te organiseren’, vertelt jongerenwerker Haris. ‘Er gebeurt veel in het leven van een jongere, denk aan de overstap naar de middelbare school, nieuwe klasgenoten, groepsdruk’, vult jongerenwerker Chris aan. ‘Door voor deze groep een aparte inloop te organiseren, geven we ze een plek om anderen te ontmoeten die in dezelfde fase zitten’. Tijdens de jongereninloop worden er activiteiten georganiseerd of is er een gastspreker. Gewoon chillen, gamen of kletsen mag ook.

De jongeren zijn iedere maandagmiddag van 15.00-17.00 uur welkom bij Paal12 aan de Vondellaan 12. Aanmelden is niet nodig, de deur staat voor iedereen open!

Poolen, chillen, kletsen of zelf iets organiseren: het kan allemaal bij de Jongereninloop.